Petits!Grans!Llibres! 7º Festival cultural de la Infància
 “Llegir, sentir, gaudir: Una experiència emocional”

13 de novembre. Escola de Música de SantCugat


***ENTRADES EXHAURIDES***  

L'aforament està complet


Petits!Grans!Llibres! és un projecte que ofereix una programació en un espai molt singular i estimula el vincle  dels infants amb els adults de la de la literatura, la creativitat i la música. Es tracta d'un esdeveniment reconegut per la qualitat dels seus continguts, la innovació i per ser l'únic Festival de literatura familiar organitzat i dinamitzat per educadors i professionals de l'atenció a la infància.
Els àlbums il·lustrats s'obren per sortir a trobar-se amb el públic i convidar-los a reflexionar, dialogar i aprendre. Llibres per compartir, gaudir o descobrir. Llibres com a metàfora de la infància: una etapa plena d'exploració, sensibilitat i imaginació.

En aquesta edició, després de l'èxit de les edicions anteriorsPetits!Grans!LLibresrecuperant els seus orígensinaugura un NOU CONCEPTE que ofereix als visitants la filosofia de “SLOW FESTIVAL”, amb un espai ple de racons íntims, l'acompanyament del piano de cua, pufs i tipis on amagar-se, jugar i gaudir. Un espai sensorial, amb aromes i suaus sons i amb un aforament molt limitat.

Destaquem especialment el “Bosc dels llibres”, un espai màgic dissenyat per convidar els visitants a sentir-se com dins d'un conte, amb una ambientació que convida a relaxar-se, a vincular-se i a bussejar entre els llibres especialment seleccionats.

Mentre sentim com sonen les notes del concert que ens transporta a un món de somnis, pares i fills gaudiran de la lectura des del plaer i la llibertat, compartint emocions, sentiments i idees.

Aquest Festival és inclusiu, perquè volem que nens amb necessitats especials puguin compartir les activitats al costat de la seva família en un ambient adequat, amb l'atenció dels professionals de l'equip de l'Institut de la infància. I no ens oblidem dels infants de 0-3 anys que tindran, una activitat i racó especialment dedicat a ells.

Petits! Grans! Llibres! és un projecte creat i organitzat per l'Institut de la Infància, amb un equip de voluntaris, col·laboradors i professionals. Col·laboren l'Ajuntament de Sant Cugat i editorials. Hi ha un espai de venda i signatures d'autors, a càrrec de Thefabula.


Compra aquí la teva entrada:    

***ENTRADES EXHAURIDES***  

L'aforament està complet

        ticketea
 

Recorda que només s'oferiran 120 places. No et quedis sense entrades!

Horari: Sessió única, de 16 h a 18 h

16 a 17 h

Entrem al Bosc dels llibres, acompanyats del concert de piano. Podreu llegir en tipis, en pufs, entre catifes i coixins, estirats en un chill out mooooolt relaxant! Oferirem per a qui vulgui, una activitat de "Ioga en família" amb motiu de  la presentació del llibre Om, amb la seva autora i una professora de ioga...i més sorpreses que succeiran a la sala. 

17 a 18 h Activitat programada d'acord a l'edat dels participants i seran acompanyats per un adult en tot moment:

Nadons fins a 2 anys, activitat d'iniciació al vincle amb els contes, amb Bressol de contes. Ana Belen Jarillo

Infants a partir de 3 anys, contes i emocions, amb  Laura Coll, mestra, autora de contes, col·laboradora editorial.

A partir de 4 anys Espectacle de Yoshi Hioki, narrador japonès.

18 h Signatura de llibres amb Laura Coll i Maria Isabel Sánchez Vergara a llibreria Thefabula a l'entrada del recinte, podràs parlar amb autors i que et dediquin els seus llibres


Preu:
Adults: 7 €
Nens a partir d'1 any: 4 €
Fins a 12 mesos, entrada gratuita


Compra aquí la teva entrada:

***ENTRADES EXHAURIDES***  

L'aforament està complet

        ticketea


Recorda que només s'oferiran 120 places. No et quedis sense entrades
 

Per les característiques del Festival, i per gaudir més de tot el que oferim, recomanem que cada nen estigui acompanyat per un adult.Més informació: [email protected]