Treballem desenvolupant diferents tipus de propostes:
 
1- Projectes propis i laboratori d'idees: Gran part de les nostres propostes neixen dins d'aquest model d'intervenció perquè ens especialitzem a escoltar i després crear un projecte , per respondre a necessitats de la població o un col·lectiu. Així van néixer experiències com "Sobre rodes" , el model de formació per a educadors "*Fast Tast" o el "Espai familiar 0-3".
Altres propostes van sortir del nostre laboratori social. Ens preguntem  "per què?" i ho responem creant un projecte, com ha estat el cas de "Llibres a la fresca": A partir de la pregunta ¿Per què els nens han d'anar a buscar als llibres a la biblioteca o prestatgeries, i no són els llibres els que s'apropen a l'espai natural dels nens?. Vam experimentar portant llibres a parcs i observant com reaccionaven els nens i les seves famílies. Els resultats van ser increïbles i va donar origen al nostre projecte Petits!Grans!LLibres! ,una autèntica referència per als especialistes en educació, editorials i professionals de la literatura infantil
 
2- Projectes associats: Una institució o empresa ens planteja una necessitat. A partir d'aquí desenvolupem una o més propostes per després poder engegar la idea. Per exemple el programa d'educació afectiu-sexual per a nens de 8 a 16 anys " M'estimes, m'estimo, t'estimo" a l'Escola Montessori Palau de Girona.
 
3- Projectes a demanda: Una empresa, entitat o institució ens sol·licita una intervenció ( formació, activitat, etc) i sobre un pressupost inicial dissenyem diferents propostes que després desenvolupem.
 
4- Projectes propis aplicats: Les nostres idees resulten molt creatives i sorgeixen demandes de realitzar-los en escoles, Universitats, AMPAS. Per això valorem la viabilitat i els adaptem perquè projectes com a "Llibres a la fresca", "Petits!Grans!LLIbres!", "Per menjar-te millor!" puguin apropar-se a nous espais, ben realitzant nosaltres l'activitat des de l'inici al final o assessorant perquè la puguin fer els propis interessats.
Exemple: Edició especial del Petits!Grans!LLibres!a l'escola d'estiu de la Universitat Ramon Llull.

*Tots els nostres projectes estan registrats i la propietat intel·lectual pertany al Institut de la infància.