MISSIÓ
 
Som una organització especialitzada en l'atenció a la infància.

Entenem el nen com un ser integral, per això generem experiències que afavoreixen el seu desenvolupament emocional, educatiu i social, i a la vegada respectem la seva manera particular de ser i estar en el món.

Creem espais d'encontre i formació per a famílies, educadors i professionals amb la finalitat de generar diàleg, sinergies, reflexió i construir junts una comunitat més compromesa amb el benestar dels nens.

El nostre equip esta format per un grup interdisciplinari de professionals de reconeguda trajectòria i ampli compromís social.
 

VISIÓ
 
Construir una societat més sensible a les necessitats dels nens d'avui, oferint recursos que promoguin un major reconeixement de la infància.

Com a organització, busquem que els adults escoltin, comprenguin i es relacionin amb les nens de manera saludable i estableixin vincles que fomentin un major desenvolupament afectiu i emocional.
 

VALORS
 
Creativitat Els nostres projectes i activitats són creacions, úniques i originals.

Innovació Aplicada tant al model i funcionament de la nostra institució, així com a les idees i propostes que desenvolupem.

Escolta activa Les nostres accions neixen al detectar necessitats personals i socials.

Treball en equip i participació Els nostres projectes reflecteixen diversos punts de vista i estimulen el compromís i la implicació dels participants.

Creació de xarxes Com una via per estimular el diàleg i la sinergia en els nostres projectes.

Qualitat i calidesa en l'atenció Ens agrada cuidar i atendre d'una manera especial als nostres participants i col.laboradors.

Inclusió Propostes amplies, adaptades i accessibles per a tots.

Tradició i Avantguarda Unim els valors de la infància amb les noves tendencies socials i educatives

Responsabilitat social El nostre compromís és tornar a la societat el que ens aporta, a través d'accions que millorin el nostre entorn.