Filosofia i pensament infantil

Inspirat en el Petit Príncep 

Dissabte 10 març
 

PROMOCIÓ ESPECIAL
Si t'inscrius a 3 formacions et regalem 1
Tries 4 - Pagues 3 - Et regalem  1*
*(la de menor import)

 

Descripció

El Petit príncep ens ofereix  tantes capes de lectura que permet que cada lector se n’apropiï segons el bagatge de les experiències viscudes.

A través dels viatges i les tribulacions del petit príncep, trobem conceptes com “dubte”, “veritat”, "autoritat", "efímer" i " soledat". I sobretot és un cant a l’amistat i un manual, –teòric i sentimental-, del procés d’establir relacions profundes. 

Tota la lectura ens empeny a destriar què és i què no és important, a tenir clares les prioritats, a encaminar-nos cap a la recerca de l’essencial, deixar de banda les accidentals i clarificar el paper de la responsabilitat i el compromís.

 

 Objectius

1.Desvetllar les possibilitats de lectura filosòfica del Petit príncep.

2.Oferir un mètode de lectura basat en el diàleg compartit.
 

Continguts

1.Aproximació a la lectura filosòfica

2. La pregunta com a eina de pensament

3. Pautes de diàleg i rotllana.

4. Quadern personal com a eina.

5.Conceptes filosòfics que ens ofereix El Petit príncep.

6.Màximes filosòfiques que ens ofereix El Petit príncep.

7. Tast d’avaluació figuroanalògica.


Impartit per:

Roser Grivé, Llicenciada en Filologia catalana, postgrau en Aprenentatge per competències (Universitat Ramon Llull), formadora del Departament d’ensenyament en l’àmbit de “Models orientadors competencials” i didàctica de la Llengua, formadora i consultora en el Máster en lideratge educatiu de la Universidad de Comillas, consultora de projectes educatius, especialista en lectura filosòfica (projecte filosofia 3-18).

Dia: Dissabte 10 març

Hora: 10 h a 14 h

Lloc: Casa de Cultura. Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès

Preu: 38 €

Preu especial per a grups de 4 o + persones: 32€

PROMOCIÓ ESPECIAL
Si t'inscrius a 3 formacions et regalem 1
Tries 4 - Pagues 3 - Et regalem  1*
*(la de menor import)

 

Com realitzar la teva inscripció: 

1- Omplir aquest formulari  

2- Fer l'ingrés al compte ES38 00810646 3200 0115 1025 (Banc Sabadell),  MOLT IMPORTANT! indicant al concepte "Filosofia" + el teu nom i cognom.

3-Enviar còpia del comprovant del pagament per mail: [email protected]

La inscripció no es farà efectiva fins que no realitzis els 3 passos i les places s'assignaran en estricte ordre d'arribada

Política de devolució:

Fins una setmana abans de la formació es retornarà el 50 % de l'import. Després d'aquest termini no es faran devolucions.  Per a la realització dels cursos caldrà un mínim de 10 persones inscrites. La persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l'organització.

Es lliura certificat propi de l'entitat.
 
Organitza: Institut de la infància                                                     Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat

Aquest programa i els ponents poden estar subjectes a canvis per causes alienes a l'organització.
L'Institut de la infància es reserva la possibilitat de realitzar modificacions, oferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els continguts, objectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació implica l'acceptació d'aquestes condicions.