"Estimulació musical Totsona 0-6 anys"
Jornades de formació amb Dàmaris Gelabert

Places exhaurides

Si estàs interessat a venir, envia un mail a [email protected]

T'apuntarem a la llista d'espera per a una possible 2a edició del curs.

18 novembre, Sant Cugat
 

Descripció
 

En els darrers anys Tot Sona ha dissenyat un programa específic d'estimulació musical en l'etapa 0-6 que s'ha anat implementant en diferents escoles de Catalunya. En aquest curs intensiu de 8 hores, us proposem un apropament a aquesta forma d'entendre l'estimulació musical en la primera etapa de la infància. Utilitzant com a base el repertori de cançons de Tot Sona i entenen la música com un llenguatge imprescindible pel desenvolupament global de l’infant.

Objectius
 
-Conèixer l'impacte de la música en l'etapa 0-6 anys
-Donar idees, recursos i materials per a treballar la música en totes les àrees de desenvolupament de l’infant.
-Oferir un programa específic i una metodologia concreta que ajudarà a implantar un temps específic d'estimulació musical.

Programa Tot Sona d'estimulació musical
 
-Neuro ciència i educació musical.
-Les bases de l'estimulació musical.
-La cançó com a estratègia comunicativa i educativa.
-Recursos pedagògics en el treball amb instruments, audicions i danses.
-Cançons pels més petits (composició i recursos). Repertori Cançons Totsona
-Aprofundiment en el treball de les cançons amb els diferents objectius: Hàbits, musicals, motrius, cognitius i socio-emocionals.

Impartit per:

DÀMARIS GELABERTPedagoga, musicoterapèuta, autora i cantant de cançons infantils. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona, especialista en Musicoteràpia i graduada amb honors pel Berklee College ofMusic de Boston (E.E.U.U.). Educadora de massatge infantil, creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-6 i pionera a Espanya de les Cançons Personalitzades.
Després de tornar dels E.E.U.U, les ganes de posar a l’abast de mestres, pares i nens unes cançons i una manera de fer que estava convençuda que funcionaria, van animar a Dàmaris, junt amb el músic Àlex Martínez, a crear el segell discogràfic: Totsona Records. Des del seu primer disc Totsona!, un referent per l’educació musical al nostre país, Dàmaris Gelabert ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en els seus 13 discos. Cançons que es canten a diari dins de l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic útil en la formació d’hàbits i rutines, d’ensenyaments bàsics i de valors educatius.
Amb una manera pròpia d'entendre l’estimulació musical i amb una base musicoterapèutica ha creat el Mètode Totsona que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. És formadora i assessora d’aquest programa en diferents Escoles d’Educació Infantil de Catalunya.
És professora en el Màster interuniversitari de Musicoteràpia a la Universitat Pompeu Fabra i a l’Escola Universitària Gimbernat. Col·labora com a docent en el postgrau de Creació Musical de la Universitat de Barcelona. Imparteix xerrades, cursos i seminaris a diferents universitats, escoles i centres de formació. Combina la docència amb concerts, audicions i espectacles per a nens, famílies i escoles.

Data: Dissabte 18 de novembre

Hora:  9 a 18.30 h.  

Lloc: Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Conservatori de Sant Cugat
Plaça Victòria dels Àngels, 2. 08172, Sant Cugat del Vallès.

Preu: 85 € 

Places exhaurides

Si estàs interessat a venir, envia un mail a [email protected]

T'apuntarem a la llista d'espera per a una possible 2a edició del curs.

 
Política de devolució: 

Fins una setmana abans de la formació se'n retornarà el 50 % de l'import. Després d'aquest termini no es faran devolucions.  Per a la realització dels cursos caldrà un mínim de 10 persones. La persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l'organització.
 
Es lliura certificat propi de l'entitat


Organitza: Institut de la infancia                                        Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat  i Tot Sona
 
 
Aquest programa i els ponents poden estar subjectes a canvis a causa de causes alienes a l'organització.
L'Institut de la infància, es reserva la possibilitat de realitzar modificacionsoferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els contingutsobjectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació, implica l'acceptació d'aquestes condicions.