Els 5 sentits
Creació de material sensorial per als infants més petits

 Dissabte 27 maig


Descripció 

Ens posarem "mans a l'obra" per crear material sensorial atractiu que es convertirà en un recurs valuós per al treball quotidià a l'aula.

Els que treballem amb infants sabem de la importància d'oferir-los un ventall de possibilitats sensorials variat i atractiu . Què us sembla compartir un matí de vivències on creem el nostre propi material?
 
Tan simple i tan fantàstic alhora... Aprendreu a fer recursos que coneixeu i segur que molts altres de nous que us ajudaran a enriquir el vostre treball quotidià a l'aula.

 

Objectiu

Facilitar recursos per a la confecció de material sensorial per als més petits.

Continguts

Reflexió sobre la importància d'un ambient ric d'estímuls sensorials en els primers anys de vida.
 
Presentació i confecció de material sensorial

 
Metodologia:

En una primera part, en què es farà la reflexió sobre la importància d’oferir recursos sensorials, la metodologia serà de compartir en grup.
En segon lloc i el que ens ocuparà la part central del curs, el format serà de taller, en què cadascú, en petit grup o individualment, podrà crear material sensorial.

 

Impartit per:

Silvina Schvartz,  monitora, mestra d'escola bressol i parvulari, coordinadora pedagògica, directora d'escola bressol, i ha participat en formació de pares i mestres. Estudis de Magisteri d'educació infantil i Psicologia.
 

Dia: Dissabte 27 de maig

Hora: 10 h a 14 h. 
 
Lloc: Casa de Cultura. Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès
 

Preu: 45€ . Inclou tots els elements necesaris per a la creació de materials sensorials. Cada paticipant es portara al finalitzar la formació, material preparat per ser utilitzat.  PACK:  "Com ser un contacontes a l'aula" (20/5) "Els 5 sentits. Creació de material sensorial per als infants més petits" (27/5) = Preu:  94.50€ (10% de descompte)

Com realitzar la teva inscripció: 

 
1- Omplir aquest formulari  
 
2- Fer l'ingrés en el compte ES38 00810646 3200 0115 1025 (Banc Sabadell),  MOLT IMPORTANT! indicant en el concepte "Material sensorial" + el teu nom i cognom".
 
3-Enviar còpia del comprovant del pagament per mail:  [email protected]
 
La inscripció no es farà efectiva fins que no realitzis els 3 passos i les places s'assignaran en ordre estricte  d'arribada
 
 

Política de devolució:

 Fins una setmana abans de la formació se'n retornarà el 50 % de l'import. Després

d'aquest termini no es faran devolucions.  Per a la realització dels cursos caldrà un mínim de 10 persones. La persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l'organització.

Es lliura certificat propi de l'entitat
 
Organitza: Institut de la infancia                                                     Col·labora: Ajuntament de Sant Cugat
 
 
Aquest programa i els ponents poden estar subjectes a canvis a causa de causes alienes a l'organització.
L'Institut de la infància, es reserva la possibilitat de realitzar modificacions, oferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els continguts, objectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació, implica l'acceptació d'aquestes condicions.